Inloggen

Daarom NL Energiecollectief!

100% groene energie

Bij NL Energiecollectief staat duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Derhalve gaan wij ook voor 100% groene energie. Want groen is goed. Duurzaam opgewekt uit zon, wind, water en biomassa.

Jaarlijks scherpe energietarieven

Veel mensen weten niet dat er een energiebeurs is, zoals bijvoorbeeld de aandelenbeurs (AEX). De energietarieven zijn afhankelijk van vele factoren en fluctueren dagelijks. Nu is het de kunst om zo laag mogelijk op deze energiebeurs in te kopen. Door onze jarenlange kennis, kunde en expertise is NL Energiecollectief in staat dit voor al haar deelnemers te doen. Niet eenmalig, maar jaar in, jaar uit. Zo bent u dus als deelnemer van NL Energiecollectief gegarandeerd van jaarlijks (de) scherp(st)e energietarieven.

Overstapservice

Wij regelen alles voor u! Zodra u beslist om deelnemer te worden van NL Energiecollectief regelen wij voor u de opzegging met uw huidige energieleverancier(s). Wij regelen ook de switch voor u, kopen voor u in op de energiebeurs en controleren het energiecontract. U hoeft dus niets meer te doen, wel zo gemakkelijk!

Factuurcontrole

NL Energiecollectief is geen energiemaatschappij en zal u ook derhalve geen facturen sturen. U blijft uw energienota gewoon ontvangen van een (betrouwbare) energiemaatschappij. Wij controleren echter wel of dat deze eindrekening correct is.

100% onafhankelijk

NL Energiecollectief is 100% onafhankelijk. Wij bepalen zelf het inkoopmoment op de energiebeurs en bepalen zelf met welke (betrouwbare) energiemaatschappij wij zaken doen.

Bespaartips en nieuwsbrieven

Wij houden u graag op de hoogte middels nieuwsbrieven. Tevens zullen wij u ook voorzien van bespaartips, zodat u uw verbruik kunt reduceren. Dit resulteert weer in een lagere energienota.

Één aanspreekpunt

NL Energiecollectief is het aanspreekpunt voor al uw energiezaken. Hebt u vragen of is iets niet duidelijk, neem contact met ons op.

Internetportaal

U kunt als deelnemer van NL Energiecollectief geheel kosteloos gebruik maken van ons internetportaal. Met gebruikersnaam (email adres) en uw eigen wachtwoord logt u in op ons portaal.

1. Bereken uw voorschot

Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende voorschotberekening.

Klik hier uw gezinssamenstelling

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5 =>
 • Alleen
 • Samen
 • Klein gezin
 • Middel gezin
 • Groot gezin

Klik hier uw woningtype

 • Appartement
 • Tussenwoning
 • Hoekwoning
 • Vrijstaand

Vul hier uw energieverbruik in


Stroom


Klik hier voor enkele meter
 

Gas2. Uw gegevens

Vul hier uw gegevens in

Klik hier voor uw huidige leverancier

Vul hier uw aanmeldcode in
Ook direct profiteren van een lagere energienota? Twijfel dan niet en word deelnemer van NL Energiecollectief!
Bespaar tot 30 procent

Energie is schaars en duur. En de kosten zullen de komende jaren alleen maar stijgen. Het is dus zaak om kritisch te kijken naar uw energienota. NL Energiecollectief helpt u daar graag bij. Zo kunt u bij ons tot wel 30 procent besparen op uw energierekening. Door elektriciteit en gas tegen het laagste tarief in te kopen, brengen wij uw energierekening fors naar beneden. En dat met vaste tarieven. Maak gebruik van onze kennis en sluit u aan bij NL Energiecollectief. Zo hoeft u de schommelende energieprijzen niet meer in de gaten te houden en betaalt u nooit te veel.

NL Energiecollectief in het kort

NL Energiecollectief bestaat uit een gemotiveerde club onafhankelijke energieadviseurs. Wij kunnen uw vaste lasten drukken door gebruik te maken van een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid. Onze energieadviseurs hebben de kennis en kunde in huis en weten hoe ze grote besparingen kunnen realiseren. Besparingen waar u vervolgens direct van profiteert!

We zijn er voor u

De energiemarkt transparant maken. Daar staan wij voor. Het is verleidelijk om bij dezelfde energie-aanbieder te blijven, als u niet weet wat voor keuzes er zijn. NL Energiecollectief zet zijn kennis en ervaring in om particulieren en bedrijven te ondersteunen bij de inkoop van energie. Door als collectief op te treden, zijn wij een sterke partner en kunnen we goede prijsafspraken maken. Daar profiteren we vervolgens samen van.