Inloggen

Onze deelnemers

NL Energiecollectief heeft al duizenden particulieren én bedrijven geholpen met het verlagen van hun energienota. Onder meer deze deelnemers gingen u voor:

Ook direct profiteren van een lagere energienota? Twijfel dan niet en word deelnemer van NL Energiecollectief!
Bespaar tot 30 procent

Energie is schaars en duur. En de kosten zullen de komende jaren alleen maar stijgen. Het is dus zaak om kritisch te kijken naar uw energienota. NL Energiecollectief helpt u daar graag bij. Zo kunt u bij ons tot wel 30 procent besparen op uw energierekening. Door elektriciteit en gas tegen het laagste tarief in te kopen, brengen wij uw energierekening fors naar beneden. En dat met vaste tarieven. Maak gebruik van onze kennis en sluit u aan bij NL Energiecollectief. Zo hoeft u de schommelende energieprijzen niet meer in de gaten te houden en betaalt u nooit te veel.

NL Energiecollectief in het kort

NL Energiecollectief bestaat uit een gemotiveerde club onafhankelijke energieadviseurs. Wij kunnen uw vaste lasten drukken door gebruik te maken van een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid. Onze energieadviseurs hebben de kennis en kunde in huis en weten hoe ze grote besparingen kunnen realiseren. Besparingen waar u vervolgens direct van profiteert!

We zijn er voor u

De energiemarkt transparant maken. Daar staan wij voor. Het is verleidelijk om bij dezelfde energie-aanbieder te blijven, als u niet weet wat voor keuzes er zijn. NL Energiecollectief zet zijn kennis en ervaring in om particulieren en bedrijven te ondersteunen bij de inkoop van energie. Door als collectief op te treden, zijn wij een sterke partner en kunnen we goede prijsafspraken maken. Daar profiteren we vervolgens samen van.